Urmariti-ne pe Facebook si Twitter

Servicii

Societatea noastra va ofera servicii de:

 

·         consultanta si proiectare

Oferim consultanţă şi soluţii pentru proiectare şi montaj indiferent de complexitatea sau mărimea proiectului. De asemenea, personalul beneficiarului este instruit pentru exploatarea corecta a echipamentelor.

 

·         montaj si punere in functiune

Montaj echipamente climatizare: chillere, duct, ventiloconvectoare 
• Montaj tubulatura circulara (SPIRO) si rectangulara (ALP, P3) 
• Montaj sisteme ventilaţie: centrale de tratare a aerului, ventilatoare, centrale aport aer proaspăt, baterii încălzire electrice 
• Lucrări de ventilaţie, climatizare şi aer condiţionat pentru restaurante, bucătarii, brutării, săli de conferinţa, cluburi, hale, birouri, sedii de firmă, magazine

 

·         mentenanta si service 

Verificări lunare/trimestriale/semestriale pentru echipamente chillere, ducturi, aparate aer condiţionat. Frigovest execută lucrări de întreţinere periodica pentru echipamentele furnizate, înlocuirea componentelor defecte sau depanarea acestora, calibrarea instrumentelor de citire a temperaturilor cu termometre etalonate, înlocuirea şi recuperarea agenţilor frigorifici neecologici.

Despre noi

Frigovest este o companie specializată în industria frigului. Instalaţii frigorifice, ventilaţie şi climatizare, reprezintă domeniul de activitate ce defineste specificul companiei. Fie că este vorba de frig industrial sau comercial, compania este un furnizor de soluţii pentru sisteme de răcire şi ventilaţie la cheie.

De la faza de concepţie, execuţie şi mentenanţă, Frigovest răspunde nevoile clienţilor prin siguranţa şi fiabilitatea soluţiilor oferite.

Servicii:

Frigovest SRL vă oferă următoarele servicii:
  • Consultanta si proiectare
  • Montaj si punere in functiune
  • Mentenanta si service

Găsiți-ne pe Facebook